Doe een financieringsaanvraag

Enkele recente transacties

Jovi Investments

Kantoor

6 miljoen

Wij zijn trots om te melden dat wij voor Jovi Groep met succes een (langjarige) beleggingsfinanciering hebben kunnen realiseren die de aankoop van het multi-tenant kantoorgebouw “Bologna” mogelijk heeft gemaakt. Het gefinancierde pand (energielabel C) beschikt over 11.375 m² VVO representatieve kantoorruimte aan de Louis Braillelaan 80 te Zoetermeer (kantorenpark Rokkeveen), verdeeld over 11 verdiepingen.

Het object is reeds grotendeels verhuurd. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid met 206 parkeerplaatsen. Dit project, gecombineerd met de ervaring en hands-on werkwijze van de Jovi Groep, past naadloos in onze portefeuille. OIMIO feliciteert Jovi Groep met de aankoop en geslaagde financiering voor het Project!

Jovi
Contentus1

Contentus

Gemengde Portefeuille

4,5 miljoen

Wij zijn verheugd te melden dat OIMIO en Assets.nl succesvol een beleggingsfinanciering hebben verzorgd voor Contentus B.V. De financiering van de (gemixt) Haagse vastgoedportefeuille past naadloos in de strategie van Contentus B.V.

Contentus B.V.: "Yusuf Savas heeft samen met Rob Hams op perfecte wijze invulling gegeven aan onze financieringswensen. De deal was snel rond met gunstige voorwaarden."

Rob Harms van Assets.nl: "Door de prettige samenwerking kon er snel geschakeld worden om het beste voor de klant te realiseren. Bedankt weer voor het vertrouwen!"

Bottelaarpassage

Winkel

6 miljoen

Urban Interest heeft de Almeerse Bottelaarpassage verkocht aan Palu Retail Fund C.V. De aankoop is gefinancierd door OIMIO en het bedrijf PROPERTY & FINANCE adviseerde de nieuwe eigenaar bij de transactie. De heer Demir van Palu Retail Fund C.V. geeft aan dat de aankoop past binnen de strategie van het fonds vanwege de locatie en de mix van gebruikers.

De Bottelaarpassage biedt een variëteit van 40 winkels en is gesitueerd in het centrum van Almere met een totale oppervlakte van 6.300 vierkante meter. In de winkelpassage treft men veel kleine zelfstandig ondernemers die een verrijking zijn voor de Almeerse binnenstad, waar verder veelal grotere winkelconcerns zijn gehuisvest.

De Bottelaarspassage
Capricorn De Meern

Capricorn Capital

Kantoor

7 miljoen

Voor Capricorn heeft OIMIO een financiering verzorgd voor haar investering in het New Delphi kantoor in Utrecht/De Meern. Dit voormalige hoofdkantoor van Oracle omvat circa 10.265 m² kantoorruimte verdeeld over 5 bouwlagen.

Het kantoor wordt volledig gerenoveerd en geschikt gemaakt voor gebruik naar de huidige standaarden (met energielabel A). Een deel van het kantoor is al in gebruik genomen door onder andere Fujitsu en Frame Offices.

Live & Be

Wonen

3,9 miljoen

Voor een Family Office heeft OIMIO de transformatie van een voormalig kantoorpand naar 78 studio appartementen mogen gefinancierd. Deze units zijn geschikt voor studenten en starters en bieden betaalbare woonruimte aan haar bewoners.

Het object in het centrum van Kerkrade biedt een full service concept aan haar bewoners met onder andere een fitnessruimte, gemeenschappelijke ruimte op de begane grond en wasruimte.

Liveandbe
Parkinggroningen

Q-Park Groningen

Parkeren

2,7 miljoen

Wij zijn blij mede te delen dat OIMIO succesvol een beleggingsfinanciering heeft afgesloten voor het herfinancieren van de parkeergarage "Museum Centrum" in het centrum van Groningen.

Deze parkeergarage wordt beheerd door Q-park en heeft een ideale ligging in het centrum van Groningen. Deze parkeergarage past prima in het actieve beleid van de gemeente om een alternatief te bieden voor het parkeren op straat. 

Flexizone

Kantoor / bedrijfsmatig

10 miljoen

Flexizone is een unieke aanbieder van kantoor / opslag / werkruimte onder één dak. Inmiddels heeft Flexizone 11 locaties gevestigd door heel Nederland.

OIMIO heeft voor de locaties in Utrecht en Almere een herfinanciering verzorgd, hetgeen de klant de mogelijkheid geeft om verder te groeien en nieuwe locaties te openen. We feliciteren Flexizone met het succes van haar 'proven concept' en danken Flexizone en adviseur Adelaer voor de goede samenwerking in deze financiering. 

Flexizone Utrecht Almere

Wij nemen contact op met u

Ontvang vrijblijvend meer informatie en uitleg over wat wij voor u kunnen betekenen

Een initiatief van NIBC Bank

© Oimio 2022